Stiai?

The Guardian publica un studiu greu de citit pentru cei care au mancat recent. Este vorba despre microbii pe care ii gasim in imediata noastra apropiere.

Am auzit, desigur, de nenumarate ori ca tastatura sau mausul sunt pline de bacterii si ca telefonul este un obiect mizerabil.

De data aceasta insa, cercetatorii britanici au descoperit ca una dintre numeroasele bacterii de pe unul din sase telefoane mobile este de origine fecala.

16% din dispozitivele mobile de telefonie sunt contaminate cu E.coli, bacteria care a provocat o adevarata isterie in urma cu cateva luni si in Romania.

Este cunoscuta ca bacteria mainilor murdare si provine din fecalele oamenilor, spun cercetatorii de la London School of Hygiene and Tropical Medicine si de la Queen Mary, University of London, scrie The Guardian.

Studiul a fost facut pentru dispozitivele britanicilor, inca cercetatorii explica faptul ca au reliefat concluzii care se pot aplica si restului europenilor.

Culmea este ca 92% dintre subiecti au declarat ca se spala pe maini de cate ori apuca, si ca 82% dintre oameni isi dezinfecteaza telefoanele cu solutii speciale. Problema este ca stiinta demonstreaza cu totul altceva.

 

Sursa: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s