Promotie Samsung Galaxy S3

 

 

De maine, 1 iunie, cel mai mediatizat smartphone din lume este disponibil spre vanzare in Romania.

Samsung marcheaza acest moment printr-o promotie fulger in Baneasa Shopping City: primii 100 de cumparatori care vin la ora 19.00 la insula Samsung din centrul comercial primesc un voucher de 100 de Euro pentru achizitionarea telefonului. Achizitia telefonului se va face din magazinele partenere, situate in Baneasa Shoppinng City.

Cu siguranta aceasta este o oferta incredibila pentru Galaxy III!

Detalii:

Noul Samsung Galaxy S III, disponibil pe piaţa din România în toate magazinele partenere Samsung, poate fi achiziţionat cu o reducere de 100 de euro, în cadrul unei promoții desfășurate pe 1 şi 2 iunie 2012.

Astfel, începând cu vineri, 1 iunie, ora 19:00, primii 100 de vizitatori ai insulei Samsung din Băneasa Shopping City primesc un voucher de reducere în valoare de 100 de euro (la un curs de schimb de 4.5 RON/EUR), care poate fi folosit pe 1 şi 2 iunie la achiziționarea unui GALAXY S III în magazinele partenere din centrul comercial. Mai multe detalii se găsesc în regulamentul oficial al promoției, pe pagina de Facebook Samsung Mobile România http://www.facebook.com/SamsungMobileRomania.

„Începând din 1 iunie consumatorii din România au la dispoziție unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale anului. În același timp,oferim posibilitatea primilor cumpărători, care se vor înscrie în această promoţie, să achiziţioneze Galaxy S III cu 100 de euro mai puţin”, a declarat Sorin Manea, Telecom Division Manager în cadrul Samsung Electronics România.

Reclame

2 gânduri despre “Promotie Samsung Galaxy S3

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s