Ediții de colecție pentru Call of Duty: Advanced Warfare

Pe data de 30 iulie Activision dezvăluitcele trei ediții de colecție ce vor fi disponibile pentru Call of Duty: Advanced Warfare, și anume Atlas Pro Edition, Atlas Limited Edition și Atlas Digital Pro Edition.

COD AW_Seoul Drop

Call of Duty: Avansat Warfare un joc video first-person shooter dezvoltat de Sledgehammer Games și publicat de Activision și Square Enix (Japonia), este al unsprezecelea joc din seria Call of Duty.

Scenariul este următorul:

În 2054, o organizație teroristă cunoscută sub numele de KVA inițiază primul atac terorist la nivel mondial prin distrugerea simultană a reactoarelor nucleare din țările dezvoltate din întreaga lume, inclusiv Statele Unite. Națiunile lumii au suferit atacuri devastatoare asupra infrastructurilor militare și sunt incapabile de a lupta împotriva amenințării reprezentate de KVA. Ca urmare a acestor atacuri, Corporațiile militare private (CMP) au devenit forțele armate dominante pentru nenumărate națiuni și reprezintă prima linie de apărare împotriva acestui nou dușman.

Jack Mitchell (Troy Baker), un fost pușcaș marin care a pierdut bratul stang in timpul unui schimb de focuri în Coreea de Sud, se alătură Atlas, cea mai mare companie militară privată, cu cele mai avansate tehnologii de pe planetă. Executarea operațiunilor clandestine de pe tot globul pentru cel mai mare ofertant, Jonathan Irons (Kevin Spacey), CEO și fondator al Atlas, începe războiul pe ineficiența Americii în calitate de promotor al democrației peste tot în lume, într-o încercare de a schimba echilibrul global de putere.

Noul joc vine cu trei ediții de colecție:

CODAW_BeautyShot_AtlasLtd_UK
„Inspirată de Atlas Corporation, cea mai mare corporatie militară privată a anului 2054 condusă de Jonathan Irons, Call of Duty: Advanced Warfare Atlas Limited Edition este livrată într-o carcasă metalică SteelBook™ și include jocul, o hartă multiplayer bonus, Atlas Gorge, o colecție de obiecte digitale cu denumirea și însemnele Atlas, dar și un manual intitulat sugestiv Welcome to Atlas: Advanced Soldier Manual.

Call of Duty: Advanced Warfare Atlas Pro Edition include tot ceea ce este deja prezent în Limited Edition, plus Season Pass-ul care va fi disponibil pentru Call of Duty: Advanced Warfare și care va conține 4 DLC-uri cu hărți pentru modurile disponibile în joc.

Call of Duty: Advanced Warfare Atlas Digital Pro Edition este ediția perfectă pentru cei care doresc să-și păstreze conținutul în format digital, incluzând pe lângă toate elementele digitale menționate mai sus pentru cele două ediții și un pachet bonus de obiecte ce pot fi folosite în joc, Atlas Digital Edition Personalization Pack. Mai multe detalii despre acest pachet vor fi disponibile în curând.

Toate cele trei versiuni includ următoarele elemente digitale:

Harta Atlas Gorge pentru modurile multiplayer ale jocului – Atlas Gorge este inspirată de harta Pipeline din Call of Duty 4: Modern Warfare, fiind reconcepută pentru noile abilități ale jucătorilor din Call of Duty: Advanced Warfare, obținute datorită prezenței exoscheletului și a funcțiilor acestuia în joc.

Atlas Digital Content Pack include două arme, Bal-27 AE Assault Rifle și Atlas 45 AE Pistol, exoschelet cu denumirea și însemnele Atlas, casca Atlas, emblemă Atlas, 5 supply drops bonus – un nou element prezent în modul multiplayer Call of Duty: Advanced Warfare despre care vom afla mai multe detalii pe 11 august, cât și un upgrade pentru exoscheletul pe care îl vei folosi în campania single-player.

COD AW_Fission Evacuation
De asemenea, Atlas Pro Edition și Atlas Limited Edition includ și următoarele:
Welcome to Atlas: Advanced Soldier Manual include toate informațiile necesare, atât istorice cât și tactice, oricărui recrut ca să devină un soldat de prim rang în cadrul corporației Atlas.
SteelBook™, o carcasă metalică pentru colecționari în interiorul căreia se află jocul.

Coloana sonoră oficială pentru Call of Duty: Advanced Warfare în format digital, ce conține atât melodii compuse de Harry Gregson-Williams, cât și de casa de producție Audiomachine.”

Jocul costă între 220 lei și 280 lei în funcție de platformă.

Link precomandă – http://bit.ly/1kaNue6

De asemenea, Activision a publicat un nou trailer pe canalul său oficial Call of Duty de pe YouTube.

Grafică este foarte reușită și cu ușurință îl puteți recunoaște în trailer pe Kevin Spacey.

COD AW_UN Speech

Nu în ultimul rând, modul multiplayer pentru Call of Duty: Advanced Warfare va fi dezvăluit pe data de 11 august.

Call of Duty: Advanced Warfare este dezvoltat pentru PlayStation 4, Xbox One și PC, dar în dezvoltare se află și versiunile pentru Xbox 360 și PlayStation 3.

Reclame

Un gând despre “Ediții de colecție pentru Call of Duty: Advanced Warfare

  1. Pingback: Fii primul care joaca Call of Duty: Advanced Warfare | Victoria Giorgiana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s