Possible Games a lansat “The Adventures of Poco Eco”

Când muzica și jocul se îmbină la perfecție rezultă noul joc pentru mobil și tabletă “Adventures of Poco Eco”, semnat de POSSIBLE Games.

adventures_of_poco_eco_01

“Adventures of Poco Eco” este un joc de aventură, care pune accent pe muzică și pe calitatea excepționala a designului și a graficii care te uimește din prima. Jocul se desfășoară într-o lume extraordinară din punct de vedere vizual, care te captează încă de la vederea primului trailer.

Scopul jucătorului este să îl ajute pe Poco Eco și pe tribul său să găsească sunetele pe care aceștia le-au pierdut, prin rezolvarea de mini-puzzle-uri și completând toate cele 12 nivele de animație 3D.

Abia aștept să mă joc și eu, iar în zilele următoare voi posta și un review video despre el.

adventures_of_poco_eco_04

În plus, prin descărcarea jocului, obții și acces gratuit la noul album al producatorului de muzica Iamyak, intitulat sugestiv “Lost Sounds” și care este în același timp coloana sonoră a jocului.

“Adventures of Poco Eco” beneficiază de o grafică deosebită, care te introduce într-o atmosferă unică și fantastică, cu efecte cu adevarat speciale, realizate de talentata echipa Possible Games din Ungaria. Jocul este dezvoltat în prezent pentru iOS, urmând să fie disponibil în curând și pentru Android.

Prețul pe AppStore este de doar 2,99 euro și vă asigur că merită toți banii.

adventures_of_poco_eco_02

Iamyank este un artist multi-talentat, cu succes la nivel mondial, care s-a remarcat până în prezent în calitate de: designer, muzician, producator și compozitor. Iamyank a reușit să-și promoveze astfel albumul cu 6 luni înainte ca rapperul Kayne West să aibă exact aceeași idee.

Possible Games este cunoscută pentru jocuri și aplicații precum “Fast & Furious”, “The End App”, “Die Hard Game”, Totoya Creatures.

adventures_of_poco_eco_team

În Europa, Possible deține birouri în: Marea Britanie, Polonia, Olanda, Ungaria, România, Rusia, Suedia.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s